20 окт. 2016 г., 09:29

Есен 7 

  Поэзия » Философская
286 0 0

Спуска се нощ

над самотния град.

И чезне сетна мощ

сред есенния листопад.

 

Вятър клон люлее

в градинка пред блок.

И лист линее*

пред съда на Бог.


* – Има се предвид края на земния живот на всеки човек.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??