10 мая 2014 г., 10:05  

Есенен мотив 2 

  Поэзия » Любовная
346 0 1

Есен в сърцето - падат листата.

Увяхват в душата цветята.

Тъжно вятърът вей -

няма славей да пей.

 

Носталгията по тебе остана,

знам - за мен няма покана*.

Дъждец лек пада на земята -

копнеж напразен по красотата.

 

*Има се предвид покана за среща.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • недей да даваш обяснение за думите, които си използвал. Магията на поезията е в тайнственото
Предложения
: ??:??