Есен в сърцето - падат листата.
Увяхват в душата цветята.
Тъжно вятърът вей -
няма славей да пей.
Носталгията по тебе остана,
знам - за мен няма покана*.
Дъждец лек пада на земята -
копнеж напразен по красотата.
*Има се предвид покана за среща.
© Георги Todos los derechos reservados