18 окт. 2016 г., 15:04  

Есенна тъга 

  Поэзия » Любовная
257 0 0

Боли ме, откакто си замина

за очи, нежни кат коприна,

че напразно аз за тях копнея

и без тебе сред мъката тлея.

 

Есен е, дъжд навън вали,

сякаш падат Божи сълзи

и скръбта ми няма край –

болка по изгубен рай.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??