5 нояб. 2008 г., 08:08  

Декември 

  Поэзия
838 0 14

От дните ни по малко ще отреже

и дълги нощи ще ни подари;

ще бъде и суров, и странно нежен,

ще ни зарадва с празници добри.

 

С души пречистени и обновени,

към новото начало ще вървим.

И нищо, че ще става по-студено,

на този месец ще благодарим.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??