8 янв. 2010 г., 18:31

Eсенно-зимно (л)ято 

  Поэзия
520 0 2

Есенно-зимно (л)ято

 

Накацали, като на жици птици,

безчет чадъри, шлифери и шапки,

с червени от умората зеници

и, вместо длани, с куфари и папки.

 

На глас жадувам хрупкавата пролет!

Напук на тебе, сиво диво ято!

Родена да разперя длани в полет,

в очите ми прозира жарко лято!

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??