8.01.2010 г., 18:31 ч.

Eсенно-зимно (л)ято 

  Поезия
518 0 2

Есенно-зимно (л)ято

 

Накацали, като на жици птици,

безчет чадъри, шлифери и шапки,

с червени от умората зеници

и, вместо длани, с куфари и папки.

 

На глас жадувам хрупкавата пролет!

Напук на тебе, сиво диво ято!

Родена да разперя длани в полет,

в очите ми прозира жарко лято!

© Владислава Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??