20 мая 2011 г., 17:23

Еуфория 

  Поэзия » Любовная
533 0 2

Еуфория

 

Пролеттта и любовта нямат край,

нека  с теб да пирувам

и в лабиринт от щастие да пътувам,

искам сбъднати усещания,

неподправени вълнения

и липса на съмнения!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??