20 may 2011, 17:23

Еуфория 

  Poesía » De amor
532 0 2

Еуфория

 

Пролеттта и любовта нямат край,

нека  с теб да пирувам

и в лабиринт от щастие да пътувам,

искам сбъднати усещания,

неподправени вълнения

и липса на съмнения!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??