23 мар. 2010 г., 18:35

Фалшива надежда 

  Поэзия
573 0 0

Пеперуда красива видях,

до дърво старо прибрала крила

- с надежда, че то ще я пази!

И мъчно ми стана за нея,

че във волен полет

няма днес да полети.

Облаци сиви са небето покрили

и може би дъжд ще вали!

Дано вятър повее,

сивите облаци да разсее,

и пеперудата красива

далеч от старото дърво да отлети.

© Анка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??