7 сент. 2012 г., 21:40

Фандък 

  Поэзия » Гражданская
646 0 1

Фандъкова, горда самоковка,

в манипулациите е ловка.

И най-неприятната емоция:
за кучетата изгодна промоция -

професор - сладка манджа,

докато кметицата си нанча.

Те обядват в механа "Малинова долина".

Ех, че вкусна храна! 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??