Фандъкова, горда самоковка,
в манипулациите е ловка.
И най-неприятната емоция:
за кучетата изгодна промоция -
професор - сладка манджа,
докато кметицата си нанча.
Те обядват в механа "Малинова долина".
Ех, че вкусна храна!
© Георги Todos los derechos reservados