9 дек. 2008 г., 20:19

*** 

  Поэзия
551 0 0

       И някой ден, във формата на птица бяла,

душата ми ще полети натам

и още отсега се моля

да мога всичко аз от себе си да дам!

И там отгоре да ви гледам, да ви се радвам,

да ви галя както досега...

И ако може във звезда да се превърна,

а лъчите ми нежно да докосват

сърцата ви изпълнени с тъга!

                 

 

                                 

 

                                                                

© Любка Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??