И някой ден, във формата на птица бяла,
душата ми ще полети натам
и още отсега се моля
да мога всичко аз от себе си да дам!
И там отгоре да ви гледам, да ви се радвам,
да ви галя както досега...
И ако може във звезда да се превърна,
а лъчите ми нежно да докосват
сърцата ви изпълнени с тъга!
© Любка Тошкова Todos los derechos reservados