3 мар. 2010 г., 11:51

* * * 

  Поэзия » Любовная
584 0 1

 

 

  Иска ми се да повярвам, че това се случва с мен,

 че наистина дочаках да изгрее слънце и в моя ден,

иска ми се да забравя за предишните си разочарования

и да му разкажа дори и най-тайнствените си желания.

 Иска ми се, ала всеки път се спирам,

замисляйки се, че може би погрешно го разбирам,

че, дори докато ми шепне тези нежни думи,

 той може би е като всички други,

 че ще се престори на добър поне за два,

три дни, а после лесно с друга ще ме замени.

 Иска ми се да си мисля, че е по различен,

 нежен, страстен и безкрайно романтичен.

 Иска ми се, но си казвам, че сигурно сънувам

и не знам какво да мисля, тези думи днес докато чувам,

 а чувам че ми казва колко ме обича, без да пита аз какво изпитвам

 и се чудя как да му разкрия, че с всеки ден по-силно го обиквам.

© Станислава Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много красиво... Терзанията на едно влюбено момиче. Страхът от разочарованието, от болката и раните... Поздрав!
Предложения
: ??:??