Мисля себе си да прокълна,
заради грешка от несбъдната мечта.
Вяра в себе си загубих
и се себе си погубих.
Как да си простя,
как да се изправя на крака,
как да вдигна гордо глава,
как да се справя сама в това.
Мисълта за порока
отново излезе жестока.
Прошката цена си има
и от грешката непоправима
ще ми остане белег скъп,
който трудно ще забравя следващия път.
© Бла Все права защищены