5.02.2011 г., 15:26 ч.

*** 

  Поезия » Друга
420 0 0

Мисля себе си да прокълна,

заради грешка от несбъдната мечта.

Вяра в себе си загубих

и се себе си погубих.

Как да си простя,

как да се изправя на крака,

как да вдигна гордо глава,

как да се справя сама в това.

Мисълта за порока

отново излезе жестока.

Прошката цена си има

и от грешката непоправима

ще ми остане белег скъп,

който трудно ще забравя следващия път.

© Бла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??