Във облака над цветната дъга
в танц празнува любовта,
щастие и радост за ръка
се понесли над света.
Тъй събрала ги душата
и повела над земята,
за да видят всички днес,
да усетят те финес.
Щом поседнем на тревата,
да усетим чудесата
и да видим как душата
ще представи ни съдбата.
А душата на шега
взела нашта доброта,
там над цветната дъга
също хвана за ръка.
Всички заедно танцуват,
ден и нощ за нас празнуват,
за да можем тях да разберем,
че сме здрави, живи всеки ден.
Радост, щастие, любов,
дума, израз, нежен зов,
луна и слънце, светещи звезди,
чувства, страсти и съдби.
© Николай Стойчев Все права защищены