21 sept 2007, 9:57

Феерия 

  Poesía
532 0 3

Във облака над цветната дъга

в танц празнува любовта,

щастие и радост за ръка

се понесли над света.

 

Тъй събрала ги душата

и повела над земята,

за да видят всички днес,

да усетят те финес.

 

Щом поседнем на тревата,

да усетим чудесата

и да видим как душата

ще представи ни съдбата.

 

А душата на шега

взела нашта доброта,

там над цветната дъга

също хвана за ръка.

 

Всички заедно танцуват,

ден и нощ за нас празнуват,

за да можем тях да разберем,

че сме здрави, живи всеки ден.

 

Радост, щастие, любов,

дума, израз, нежен зов,

луна и слънце, светещи звезди,

чувства, страсти и съдби.

© Николай Стойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??