27 окт. 2011 г., 23:41

Гадая 

  Поэзия » Любовная
673 0 3

"Мой да си" - пак си те заричам,

преглътнала твоите лъжи!

Преглътнала нелепите обиди и безгласното:

"Мерси!"

Защото знам пак лъжовно ми се вричаш

- а аз пак вярвам ти!

Защото знам колко малко ме обичаш -

и затварям аз очи!

Защото знам късчето голямо в сърцето ти -

от друга е заето!

Защото знам изневеряваш ми, а аз

безкористно гадая - ще отвориш ли очите си за мен!?!

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??