"Мой да си" - пак си те заричам,
преглътнала твоите лъжи!
Преглътнала нелепите обиди и безгласното:
"Мерси!"
Защото знам пак лъжовно ми се вричаш
- а аз пак вярвам ти!
Защото знам колко малко ме обичаш -
и затварям аз очи!
Защото знам късчето голямо в сърцето ти -
от друга е заето!
Защото знам изневеряваш ми, а аз
безкористно гадая - ще отвориш ли очите си за мен!?!
© Фатиме Тибер Всички права запазени