Чук-чук-чук,
ти не знаеш кой съм аз,
но съм тук
да ти правя номера.
Чук-чук-чук -
сигнал по масата,
чук-чук-чук -
бягаш на терасата.
Местя стола,
после хвърлям го,
бягаш в хола,
аз пък чупя го.
Чук-чук-чук,
намерих те,
чук-чук-чук,
изнервих те.
Умираш си от страх,
аз знам,
готина игра,
кеф голям.
Ха-ха-ха,
майтап,
нещо полетя -
твой чорап.
Ха-ха-ха,
няма да ти го дам,
мой си е сега,
нека те е яд.
Чук-Чук-Чук,
ти не знаеш кой съм аз,
но съм тук, напук,
аз съм гаден полтъргайст.
© Богдана Маринова Все права защищены