3.07.2011 г., 1:06 ч.

Гаден полтъргайст 

  Поезия
462 0 3

Чук-чук-чук,

ти не знаеш кой съм аз,

но съм тук

да ти правя номера.

 

Чук-чук-чук -

сигнал по масата,

чук-чук-чук -

бягаш на терасата.

 

Местя стола,

после хвърлям го,

бягаш в хола,

аз пък чупя го.

 

Чук-чук-чук,

намерих те,

чук-чук-чук,

изнервих те.

 

Умираш си от страх,

аз знам,

готина игра,

кеф голям.

 

Ха-ха-ха,

     майтап,

нещо полетя -

 твой чорап.

 

Ха-ха-ха,

няма да ти го дам,

мой си е сега,

нека те е яд.

 

Чук-Чук-Чук,

ти не знаеш кой съм аз,

но съм тук, напук,

аз съм гаден полтъргайст.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??