Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Срам те е сега от мен...
На света вода се правиш...
И раздаваш го смутен –
хънта-мънта, шикалкавиш...
А не беше срамежлив
дъщеря ми да натискаш...
Като невидял и див
по врата да я изгризкаш?
Моето момче, грешиш
в аматьорската си роля...
Накъдето ти вървиш –
мен ме връща асансьора...
Всичко си е по реда –
аз не падам от Луната.
Но на к.р ще те въртя,
ако сгафиш с Дъщерята...
© Гергана Иванова Все права защищены