18 авг. 2010 г., 21:30

Гларус 

  Поэзия » Любовная
633 0 0

на М.М.

 

Той се разхожда над синия небосвод.

Разговаря с лъчите на Слънцето,

мечтае си и чака

да види своята Любима.

Продължава той да обикаля

и да търси Обичта,

кацнала в далечината.

Гледа развълнувано вълните,

играещи си с многобройните

зелени водорасли

и красивите пясъчни миди.

 

18.08.10 г.

гр. Приморско

© Кристиан Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??