на М.М.
Той се разхожда над синия небосвод.
Разговаря с лъчите на Слънцето,
мечтае си и чака
да види своята Любима.
Продължава той да обикаля
и да търси Обичта,
кацнала в далечината.
Гледа развълнувано вълните,
играещи си с многобройните
зелени водорасли
и красивите пясъчни миди.
18.08.10 г.
гр. Приморско
© Кристиан Неделчев Всички права запазени