Наближава важният изборен ден.
Гласувай за банкянския "супермен"!
Ако искаш да плащаш плосък данък
и да ти вземат от устата последния залък -
пусни за генерала мафиот бюлетина,
та да кажат, че и ти отвъд замина!
Гласувай ти за чалгата във политиката,
после ще се утешиш кат пиеш мастиката!
Не се тревожи - пак беден ще си останеш,
ако го избереш, не можеш ли да схванеш!?
Ех, скъпа, но нещастна моя нация,
пак поддаваш се на манипулация!
© Георги Все права защищены
манипулация,
капитулация!