2.05.2013 г., 20:35 ч.  

Гласувай за Бойко 2 

  Поезия » Гражданска
507 0 2

Наближава важният изборен ден.

Гласувай за банкянския "супермен"!

Ако искаш да плащаш плосък данък

и да ти вземат от устата последния залък -

пусни за генерала мафиот бюлетина,

та да кажат, че и ти отвъд замина!

Гласувай ти за чалгата във политиката,

после ще се утешиш кат пиеш мастиката!

Не се тревожи - пак беден ще си останеш,

ако го избереш, не можеш ли да схванеш!?

Ех, скъпа, но нещастна моя нация,

пак поддаваш се на манипулация!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нация,
    манипулация,
    капитулация!
  • Е това за манипулацията си е абсолютно вярно. Българинът и за едно кюфте се продава, а чалгата...Какво да кажем за чалгата? Та България вече е чалготека...
Предложения
: ??:??