Гласувай за ГЕРБ - да си бос, гол,
да търпиш техния произвол,
да те подслушват тук и там,
щото нямат срам.
Една книга генералът е прочел,
той - профанът нискочел,
мутра без образование,
без призвание,
дето обрече те на страдание,
щото навсякъде с калинки пълно бе*.
Затуй не живееше добре!
*В смисъл, че калинките не управляваха добре(именно защото са калинки), което доведе до ново обедняване на народа(доходите не мърдаха, а цените се увеличаваха).
© Георги Все права защищены