25.06.2014 г., 21:17 ч.

Гласувай за ГЕРБ 

  Поезия » Гражданска
392 0 1

Гласувай за ГЕРБ - да си бос, гол,

да търпиш техния произвол,

да те подслушват тук и там,

щото нямат срам.

Една книга генералът е прочел,

той - профанът нискочел,

мутра без образование,

без призвание,

дето обрече те на страдание,

щото навсякъде с калинки пълно бе*.

Затуй не живееше добре!

 

*В смисъл, че калинките не управляваха добре(именно защото са калинки), което доведе до ново обедняване на народа(доходите не мърдаха, а цените се увеличаваха).

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??