31 дек. 2010 г., 19:30

Глупаво стихотворение 

  Поэзия » Любовная
1068 0 4

Има много неща,

които искам да ви кажа -

как винаги ще бъда тук,

че няма да ви изоставя.

Прочетох в някакво глупаво стихотворение,
направено от наши фенове, че

се кефят на враговете ни,
защото сме винаги в умовете,

но никога в краката им.

Минаваме през дните им,

плавно ги привличаме,

надничаме в хлапашките им очи,
а те ни гледат глупаво,

защото на никои не приличаме.

Приятелите са тези,

които ще са с теб до гроба,

и не защото заслужаваш,

а защото тъй е речено от Бога.

Пред нас хоризонтът е!
Назад се не връщайте...!

© Привидение Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??