Има много неща,
които искам да ви кажа -
как винаги ще бъда тук,
че няма да ви изоставя.
Прочетох в някакво глупаво стихотворение,
направено от наши фенове, че
се кефят на враговете ни,
защото сме винаги в умовете,
но никога в краката им.
Минаваме през дните им,
плавно ги привличаме,
надничаме в хлапашките им очи,
а те ни гледат глупаво,
защото на никои не приличаме.
Приятелите са тези,
които ще са с теб до гроба,
и не защото заслужаваш,
а защото тъй е речено от Бога.
Пред нас хоризонтът е!
Назад се не връщайте...!
© Привидение Иванова Todos los derechos reservados