ГОЛЯМАТА ЛУНА
Голямата луна е също самодива.
В топла пелена тя вечер ни приспива.
И сякаш с венец звездите ни обгръщат.
И спомени текат и спомени се връщат.
Голямата луна е нашата магия.
Пътека в любовта и нашата стихия.
Голямата луна е нашата надежда.
С очите на жена тя вечер ни повежда.
Голямата луна...
Валентин Ангелов
© Валентин Ангелов Все права защищены