21 ago 2013, 21:39

Голямата луна 

  Poesía » De amor
644 0 0

ГОЛЯМАТА ЛУНА 

 

Голямата луна е също самодива.

В топла пелена тя вечер ни приспива.

И сякаш с венец звездите ни обгръщат.

И спомени текат и спомени се връщат.

 

Голямата луна е нашата магия.

Пътека в любовта и нашата стихия.

Голямата луна е нашата надежда.

С очите на жена тя вечер ни повежда.

 

Голямата луна...

 

 

Валентин Ангелов

© Валентин Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??