27 окт. 2010 г., 13:32

Гор чи во! 

  Поэзия » Любовная
484 0 0

Не отвличай сърцето ми в мрака, 
а бъди ми светлик в утринта! 
Не до ъгъла, гдето ще чака 
обезсмислена все така самота.   

Не до злобния нос на вендета - 
до безбурния танц на сластта. 
Нека, тъй както всички момчета - 
с серенада, раздрала нощта,

ни припомниш как живото утре 
ще владее навред по света 
и приплескали в тъмното мутри,
на колене ще молят... тъга.   

Във бъдното отдавна се вглеждам 
с моя метод изпипан Дежа вю. 
И пониква частица надежда. 
И платната ги днес вятър изду...   

И какво е в ума ти, не зная - 
двете влюбени кротки очи. 
За да бъдем щастливи до края,
нека влюбено ни загорчи!  

13.08 - 16.08.2010г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??