24 мар. 2005 г., 21:39

Горда 

  Поэзия
1104 0 0
Горда съм, че те имам,
горда съм, че си до мен,
горда съм, че прощаваш грешките
допуснати от мен,
горда съм, че ме обичаш
и вечно горд бъди със мен!

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??