24 mar 2005, 21:39

Горда 

  Poesía
1119 0 0
Горда съм, че те имам,
горда съм, че си до мен,
горда съм, че прощаваш грешките
допуснати от мен,
горда съм, че ме обичаш
и вечно горд бъди със мен!

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??