16 мая 2010 г., 10:53

Господи! Аз обичам! 

  Поэзия » Любовная
1052 0 2

    Господи! Аз обичам!

По света има много религии. Всяка от тях има свои привърженици, които я боготворят, вярват на каноните ù и ги спазват. Има и такива, които не вярват в богове и канони. Но всички хора по света - независимо от възраст, вероизповедание и образование, са обладани от единствената общочовешка религия - любов.

 

Обичам,

когато се разхождаме вечер и луната

засилва блясъка на красивите ти очи,

а ние  омаяни “слушаме” тишината

и лекият  полъх  гали русите ти коси.

Обичам,

когато седим на пейката в парка,

нежно  притиснати един до друг,

когато усетя топлината ти жарка

и  почувствам, че си моя, че си тук.

Обичам,

когато сърцата  ни се слеят в нощта

и не искат да знаят правила и прегради,

а страстната целувка - вестителка на любовта,

в душите  ни пожара  на любовта ще запали.

 

© Асен Стефанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??