6 авг. 2009 г., 13:55

Хайде, давай... 

  Поэзия
667 0 1

Хайде... давай, мило мое...

разкажи ù приказката за лека нощ

разкажи ù как до мен вечер си заспивал,

как в прегръдките ми щастлив си се будил.

Разкажи ù, мило мое... нека знае...

но не забравяй да ù кажеш

на колко още звезди си свалял

и рая си обещавал...

Кажи ù, че си с нея,

а с мен само приятел беше...

Не забравяй, мило, да ù кажеш

колко те обичах и

колко любов исках да ти дам,

но ти избра нея...

Разкажи ù, мило мое...

нека знае, че утре може

с друга да я смениш и

любовта ù като детска играчка да захвърлиш...

ти така обичаш да постъпваш...

да бягаш от тези, които те обичат

и лесните да предпочиташ...

Кажи ù, мило мое... разкажи ù, че

едно момиче тайно винаги ще те обича...

въпреки теб и себе си...

но любовта си няма да признае  и

с теб никога вече няма да бъде...

 

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Подобни произведения ми действат зашеметяващо -- по смисъл са страхотни, но не са никак мелодични. Нищо. 6.
Предложения
: ??:??