Хайде... давай, мило мое...
разкажи ù приказката за лека нощ
разкажи ù как до мен вечер си заспивал,
как в прегръдките ми щастлив си се будил.
Разкажи ù, мило мое... нека знае...
но не забравяй да ù кажеш
на колко още звезди си свалял
и рая си обещавал...
Кажи ù, че си с нея,
а с мен само приятел беше...
Не забравяй, мило, да ù кажеш
колко те обичах и
колко любов исках да ти дам,
но ти избра нея...
Разкажи ù, мило мое...
нека знае, че утре може
с друга да я смениш и
любовта ù като детска играчка да захвърлиш...
ти така обичаш да постъпваш...
да бягаш от тези, които те обичат
и лесните да предпочиташ...
Кажи ù, мило мое... разкажи ù, че
едно момиче тайно винаги ще те обича...
въпреки теб и себе си...
но любовта си няма да признае и
с теб никога вече няма да бъде...
© Мила Всички права запазени