24 дек. 2008 г., 10:05

Хайку с нотка на печал 

  Поэзия
593 0 2
Забрава тежка
плува в очите мъртви
потъва без глас

Лъжа купешка
за левче от пазара
купих си и аз

Любов мъртвешка
и спомен незапомнен
тегне в късен час

Голяма смешка
през сълзи изсмян печал
"аз" заменя "нас"


© Мими Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??