24.12.2008 г., 10:05 ч.

Хайку с нотка на печал 

  Поезия
598 0 2
Забрава тежка
плува в очите мъртви
потъва без глас

Лъжа купешка
за левче от пазара
купих си и аз

Любов мъртвешка
и спомен незапомнен
тегне в късен час

Голяма смешка
през сълзи изсмян печал
"аз" заменя "нас"


© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??