Защо ли този мъж плаче,
нахлупил малкото калпаче?
-Какво има господарю?-
пита плахо слугата
до него подгънал краката.
-Завърших свойта "Алелуя"
и раят успях да видя.
Бог днес ми го показа,
за славата Си ми разказа,
а музиката,що там звучеше
аз просто преписах,
не беше това моя идея.
Сега плача заради нея.
И до днес няма концертна зала в света
в която да не стават на крака
величествената "Алелуя" когато звучи.
Отправя тя наш,те очи
към небето и личи,
че това е музиката на рая
своя автор обезсмъртила накрая.
© Лидия Кърклисийска Все права защищены