2 апр. 2017 г., 19:40

Хубав ден ! 

  Поэзия » Пейзажная
360 1 0

Спри в топъл, слънчев ден,

под разцъфналите бели клони,

леко с ведра свежест упоен,

спри мига и нека вятър те догони.

 

Запази в сърцето си картина,

блаженство и спокойствие на пролет,

зелена, сочна с ласка на любима,

запази я и нека води те в полет.

© Александър Митков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??