15 апр. 2010 г., 22:13

Художнико, рисувай! 

  Поэзия » Любовная
485 0 1

Рисувам с пръсти по тялото ти.

Поставям цветовете с устни.

Като художник, творящ възбуда.

Върху платното нарисувах теб.

Както ти рисуваш мен с пръсти.

Краските слагаш нежно с устни.

Художнико, твори своята възбуда.

Сега нарисувай на платното мен.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много ми хареса!Браво , Драго, браво пич!
Предложения
: ??:??