15 abr 2010, 22:13

Художнико, рисувай! 

  Poesía » De amor
488 0 1

Рисувам с пръсти по тялото ти.

Поставям цветовете с устни.

Като художник, творящ възбуда.

Върху платното нарисувах теб.

Както ти рисуваш мен с пръсти.

Краските слагаш нежно с устни.

Художнико, твори своята възбуда.

Сега нарисувай на платното мен.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса!Браво , Драго, браво пич!
Propuestas
: ??:??