7 апр. 2011 г., 20:40

И нека боли 

  Поэзия » Любовная
543 0 0

Погледни отвъд зеленото в моите очи, 
събери ги в шепи моите скрити сълзи. 
Извади ги на показ, после ми ги върни, 
и нека ме горят... и нека боли! 

Почувствай ритъма на едно сърце, 
извади го от мен, стопли го с ръце. 
После го върни или по-добре го вземи, 
и нека съм самотна... и нека боли! 

Извикай усмивката на моето лице, 
създай я нежно, от сърце. 
После скрий я зад зеленото в моите очи, 
и нека плачат... и нека боли! 

© Лилия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??