И пак за тебе мисля мисля мисля
Дали дори се сещаш ти за мен
Не зная и не мога аз да го измисля
Но иска ми се да си променен
Да дойдеш с радост и усмивка
Да се прегърнем с нежност и любов
И чистотата да разплиска
Вълни на свежест с порив нов
Да можем винаги да си прощаваме
И да не търсим в другия вина
А първо себе си да назидаваме
И да покрием всичко с любовта
Защото тя не търси чужди грешки
И наранена да е все мълчи
А грешките са си човешки
Кажи ми как пък мислиш ти
© Пет Все права защищены