5.05.2009 г., 16:13 ч.

И пак за теб... 

  Поезия » Любовна
727 0 1

И пак за тебе мисля мисля мисля

Дали дори се сещаш ти за мен

Не зная и не мога аз да го измисля

Но иска ми се да си променен

 

Да дойдеш с радост и усмивка

Да се прегърнем с нежност и любов

И чистотата да разплиска

Вълни на свежест с порив нов

 

Да можем винаги да си прощаваме

И да не търсим в другия вина

А първо себе си да назидаваме

И да покрием всичко с любовта

 

Защото тя не търси чужди грешки

И наранена да е все мълчи

А грешките са си човешки

Кажи ми как пък мислиш ти

© Пет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...ах тази любов... близко- далечната... познато- непознатата... болящо- успокояващата... натъжаващо- зарадващата... защо я има?... добре е че я има!
Предложения
: ??:??