5 янв. 2015 г., 10:34

Игра 

  Поэзия » Любовная
497 0 0

Хайде да играем на игра.

Казва се Доверие - лесно е.

Играе се от двама застанали

с тела един срещу друг.

В играта няма правила,

а целта е проста - да останете.

Заедно. Въпреки всичко.

Останалото наричаме живот.

А правилата там са хаотични.

Често някой от играчите отказва.

Не иска повече да продължи.

Но в това е и красотата на играта.

Тя се печели или губи.

От двамата. Едновременно.

© Калин Стайков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??